AVON te ajuta sa obtii un look bronzat!


Pentru ca vara este in desfasurare si te asteapta vacante minunate, AVON a pregatit exact de ce ai nevoie pentru un look bronzant, un look care te pune in valoare si te face sa stralucesti de frumusete!

AVON GLOW este gama ce trebuie sa o ai in aceasta vara!

PASUL 1: Dupa ce ai curatat bine tenul, ai tonifiat-o si ai hidratat-o din gama care ti se potriveste cel mai bine, tenul este pregatit de machiaj.
Vara nu este obligatoriu sa folosesti fond de ten, dar daca totusi folosesti alege unul usor, fluid, cu o textura lejera care nu incarca prea mult. Eu as inclina catre fondul de ten Ideal Flawless, in nunata potrivita fiecareia (cat mai apropiata de nunata tenului).

PASUL 2: Dupa ce ai aplicat usor si rapid cu degetele finful de ten, poti folosi si putin corector daca este cazul.

PASUL 3: Este aplicarea pudrei bronzante AVON GLOW, aplicata cu o pensula usor si in cantitati reduse pe toata fata. Pudra are rolul de a fixa fondul de ten si creaza un look bronzant.

PASUL 4: Pentru machiajul ochilor este suficient un creion minune si o mascara senzationala.
Eu va propun creionul Avon SuperShock cu 2 nuante: Cream Dream si Chocolate Melt. Aplicam pentru inceput culoarea cea mai deschisa pe toata pleoapa mobila si sub sprancene, apoi la baza genelor trasam o linie cu culoarea  cealalta. Daca vom intinde linia cu pensula se creaza un efect de smokey eyes. Ultimul pas la ochi e sa finalizti cu o mascara preferata.

PASUL 5: Dupa ce am terminat machiajul ochilor, "imbracam" obrajii cu nunatele aurii - aramii a perlelor bronzante Avon GLOW, folosind pensula de blush cu miscari ascendente , catre tample. pentru buze alegeti un luciu de buze cu nunata deschisa si stralucitoare.

Gata cu machiajul!
Sa aveti o vara minunata si sa straluciti de bucurie impreuna cu AVON!


Comentarii

Postări populare