Machiaj perfect ca cel al Ducesei Kate Middleton - adaptat Avon


Kate Middleton s-a remarcat prin eleganță și modestie, iar machiajul pe care îl preferă, deși îi pune perfect în evidență trăsăturile nu este complex, care să necesite o mână de profesionist. Îl poți face și tu dacă ții cont de câteva reguli. Este chiar simplu!

Pasul 1 – Fond de ten

Aplică pe piele fond de ten cu consistență cremoasă și ușoară, care intră bine în piele și acoperă imperfecțiunile. Dacă este nevoie, folosește și un baton corector pentru zonele cu cearcăne și nu opta pentru nuanțe mai închise decât tenul tău. Mizează pentru tonuri light.
Daca nu esti fan fond de ten, atunci poti folosi o crema BB. Acum poti incerca noua crema BB de la Nutra Effects.

Pasul 2 – Sprâncenele

Conturează-ți sprâncenele cu o nuanță sau două mai închise față de culoarea lor inițială.
Aveti kit-ul de sprancene care va poate usura mult munca!

Pasul 3 – Evidențiază ochii

Fardează-ți pleoapele pe toată lungimea lor cu pudră colorată în maro deschis, bej sau crem.

Pasul 4 – Rimelează-ți genele

Alege mascara cu volum și aplică pe gene un strat, începând de la vârfuri. Așteaptă puțin și aplică un nou strat și încă unul, apoi colorează-le puțin și pe cele de jos.
Mascara BIG este foarte potrivit in acest caz. Look-ul obtinut este profesionist, iar volumul revolutionar. Acest mascara este in doua variante: cu perie dreapta si perie curba.

Pasul 5 – Conturează ochii

Trasează o tușă de culoare în interiorul ochiului, cu ajutorul unui creion dermatograf de culoare închisă.

Pasul 6 – Stil ochi de pisică

Fie folosești un creion dermatograf, despre care știi că nu se întinde, fie conturezi ochii folosidu-te de un tuș lichid. Când ajungi la exteriorul ochilor, ca să le dai efect de privire expresivă, desenează codițe ridicate sau încearcă să le dai o ușoară formă de ochi de pisica.

Pasul 7 – Pudră

La finalul machiajului, fixează fondul de ten, fardul, corectorul, blushul și rujul cu pudră. Aceasta va absorbi uleiurile naturale în exces și va conferi pielii un aspect mat și natural.

Pasul 8 – Fard de obraz

Kate ține mult la pata de culoare din obraji. Ea mizează pe blush în tonuri de roz, pentru că îi definește feminitatea.
Eu personal  prefer  pudra perle Avon.

Pasul 9 – Gloss

Colorează-ți buzele în nuanțe naturale de bronz-corai și optează pentru variante cu luciu și, la evenimente de seară, cu puțin sidef.



www.clickpentrufemei.ro




Comentarii

Postări populare