Tendinte si piese ce nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba de primavara 2016



In 2016, sezonul de primavara ne propune haine in culori pastelate, vesele, ce au menirea sa ne inveseleasca. Designerii ne propun in acest sezon sa ne etalam cat mai mult feminitatea purtand materiale usoare si modele de inspiratie romantica.
Iata mai jos o lista a pieselor de imbracaminte ce nu trebuie sa lipseasca din dulapul tau in lunile urmatoare.

1. Tricou basic alb sau gri
In functie de conformatia corpului, alege decolteul care ti se potriveste, V sau U si accesorizeaza-l cu un colier mare.

2. Blugi albi
Blugii albi vor fi una din piesele de rezistenta ale garderobei tale in sezonul cald, asa ca acorda atentie in momentul in care ii cumperi, alege croiala potrivita si ai grija ca materialul sa nu fie transparent. Acestia pot fi purtati cu topuri in diferite culori si ii poti adapta atat tinutelor lejere, de weekend, cat si tinutelor casual.
Recomandarea noastra este sa le asortezi o bluza de voal, cazuta pe umeri intr-una din culorile anului, rose quartz sau serenity si o pereche de sandale nude cu toc.

3. Rochie lunga alba
Alege o rochie de zi maxi, cu croiala lejera si poart-o cu o jacheta de blugi si o pereche de balerini colorati.

4. Pantaloni skinny pana la glezna
Alege o pereche de pantaloni sau jeansi pe corp cu talie medie si lungi pana la jumatatea gleznei. Pentru primavara 2016 alege fie pantaloni rose quartz sau serenity, fie blugi in culori deschise.


5. Vesta lunga cu cordon in talie
Este perioada in care renuntam la geci si paltoane, insa, pentru diminetile reci, iti recomandam o vesta lunga, pana la jumatatea pulpei, pe care o poti inchide cu un cordon sau o curea in talie. Alege un model cambrat in talie, intr-o culoare neutra, precum gri, alb sau bej, astfel incat sa poti purta vesta peste orice tinuta.

6. Rucsac
Sezonul acesta, in special pentru tinutele lejere, inlocuieste geanta cu un rucsac de marime medie din material textil si in culori pastelate.

7. Fusta creion
Alege o fusta de calitate, care sa iti vina bine. Aceasta va fi o investitie pe termen lung, deoarece modelul clasic al acesteia nu ii permite sa se demodeze.


8. Rochia din denim
Foarte practica si usor de purtat atat in timpul liber cu o pereche de tenisi, cat si la birou, rochia din denim a revenit in tendinte sezonul acesta.

9. Jacheta din denim
Ai libertate maxima in a alege o jacheta din denim cambrata sau cu croiala dreapta, insa iti recomandam culoarea alba. Poarta jacheta cu rochii si fuste vaporoase.


10. Blugii evazati
Alege o pereche cu talie medie, culoare inchisa, mulata pe corp si usor evazata de la genunchi in jos. Sezonul acesta poarta blugii evazati cu tocuri sau platforme si bluze vaporoase.


11. Sacoul
Alege un sacou cu croiala dreapta, culoare puternica, precum orange, albastru electric sau galben si inchis intr-un singur nasture in dreptul taliei. Piesa aceasta va avea rolul de a alunga monotonia tinutelor si il poti asorta cu usurinta peste un tricou basic si pantaloni skinny pana la glezna.

12. Sandale nude cu toc
Le poti asorta aproape la orice tinuta in primavara 2016 si su rolul de a accentua eleganta si feminitatea.

13. Mocasini brodati
Pentru zilele lejere in parc sau plimbarile cu familia, alege o pereche de mocasini brodati in tonuri de bej si inserturi haioase.


14. Sandale cu platforme
Pentru tinutele casual alege o pereche de sandale cu platforma. Sezonul acesta sunt in mare voga, in special cele cu talpa impletita din rafie.


15. Colier stratificat
In ceea ce priveste accesoriile, primavara aceasta este de ajuns sa adaugi garderobei tale un colier stratificat cu lungime pana la bust.


Articol preluat de pe www.sanatatesistaredebine.ro

Comentarii

Postări populare